[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat is de Studs and Stones VIP club?

Wanneer je je aanmeldt voor de Studs and Stones VIP club, heb je toegang tot unieke aanbiedingen en kortingen. Als je eenmaal lid bent van de Studs and Stones VIP club spaar je automatisch mee aan punten. Deze punten zijn inwisselbaar wanneer je een volgende bestelling plaatst op onze webshop. De gespaarde punten zijn een extra bonus op de artikelen die jij besteld via onze webshop.

Hoe verdien ik shoptegoed?

Bij iedere aankoop verdien je punten die automatisch worden toegevoegd aan jouw Studs and Stones VIP club account. Het aantal punten is afhankelijk van het bedrag dat je besteedt in de webshop. Voor elke €1,00 die je uitgeeft zal je 10 punten verdienen.

Shoptegoed besteden?

Je kunt de punten opsparen en gebruiken bij de volgende aankoop bij ons in de webshop. Elke 100 punten kunnen worden ingewisseld voor €1,00. Tijdens het afrekenproces kun je het gewenste aantal punten selecteren en inwisselen voor een korting op jouw aankoopbedrag. Let op, punten kunnen niet worden ingewisseld voor geld.[/vc_column_text][vc_btn title=”Word VIP” style=”flat” shape=”square” color=”black” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fstaging5.studsandstones.nl%2Fmijn-account%2F|||”][/vc_column][/vc_row]