Over ons

Founders Studs & Stones

About

Wat begint als een aankoop voor je vriendin op vakantie in Marrakech kan zo ineens uitlopen tot een snelgroeiende tassenlijn. De aankoop wordt het verhaal. Het verhaal verlangt een vervolg te krijgen. In combinatie met oog voor detail, ondernemen en de liefde voor mode is uiteindelijk Studs & Stones ontstaan.

Studs & Stones zijn handgemaakte leren tassen uit Marrakech die in onze visie iedere vrouw zou moeten kunnen dragen. Die ene aankoop in Marrakech willen wij ook hier voor iedereen mogelijk maken. In dit proces worden wij dagelijks geïnspireerd door jullie. We proberen dan ook continu te blijven innoveren. Nieuwe producten, nieuwe ontwerpen, noem het maar op.

Om dit mogelijk te maken reizen wij continu tussen Nederland en Marrakech, op zoek naar de meest unieke designs en nieuwe ontwerpen. Alle orders worden door ons samengesteld en worden daarna doorgestuurd naar ons productie atelier in Marrakech. Nadat zij hier een kritische blik op hebben geworpen, worden de tassen stuk voor stuk handgemaakt. Daarna worden de tassen door ons gecontroleerd en worden ze verstuurd naar Nederland. Dit maakt het exclusief, origineel en speciaal voor alle Studs & Stones liefhebbers. Ben jij ook een groot fan van onze tasjes net als wij? Join our Studs & Stones VIP club!

Ons brandmerk

Zonder eigen brandmerk is het verhaal niet compleet. Nadat alle tassen vanuit Marrakech in Nederland arriveren, worden ze door ons één voor één gebrandmerkt met het Studs & Stones logo. Het ijzer warmt op, de tasjes worden gemarkeerd en jouw Studs & Stones is klaar voor gebruik.

Wil je meer weten over ons, alle tasjes of het hele proces? Mail ons!

Behind the scenes