Over ons

Ons verhaal

Wat begon als een aankoop voor je vriendin op vakantie in Marrakech kan zo ineens uitlopen tot een snelgroeiende tassenlijn. De aankoop wordt het verhaal. Het verhaal verlangt een vervolg te krijgen. In combinatie met oog voor detail, ondernemen en de liefde voor mode is uiteindelijk Studs & Stones ontstaan.

Bart en Anne starten in november 2018 de webshop Studs and Stones. 

Annejet nam het stokje over op 1 oktober 2023. 

Studs & Stones zijn handgemaakte leren tassen uit Marrakech die in onze visie iedere vrouw zou moeten kunnen dragen. Die ene aankoop in Marrakech willen wij ook hier voor iedereen mogelijk maken. In dit proces worden wij dagelijks geïnspireerd door jullie. We proberen dan ook continu te blijven innoveren. Nieuwe producten, nieuwe ontwerpen, noem het maar op.

Om dit mogelijk te maken reizen wij continu tussen Nederland en Marrakech, op zoek naar de meest unieke designs en nieuwe ontwerpen. Alle orders worden door ons samengesteld en worden daarna doorgestuurd naar ons productie atelier in Marrakech. Nadat zij hier een kritische blik op hebben geworpen, worden de tassen stuk voor stuk handgemaakt. Daarna worden de tassen door ons gecontroleerd en worden ze verstuurd naar Nederland. Dit maakt het exclusief, origineel en speciaal voor alle Studs & Stones liefhebbers.